Make your own free website on Tripod.com

kibby.gif

Home
Rabiatul Adawiyah
hall of Famez
sp0Rt
My Gallery

kebek.jpg

logo.gif

uncle dead

small-009.gif

nirvana.jpg

transition.gif

Sape Yg lalu kat cni kalu x rapat ngan aku blah le cepat2!!

new_angela.gif

Kat cni aku nak introduce diri aku/mencapap skit.. jgn nak nyebok2!!

04_05_04.jpg

eLLopz~!!!! k.. name aku kebek and aku asal dari sir^duNk.. aku first intake and aku blaja dlm kelas 2 jaye.. aku rase sume budak 0307 kenal aku just aku yg x kenal korunk.. aku suke main chat , surf internet , buat bende bodo dan wat ape2 je yang aku suke... aku x suke org masuk line aku x kisah ape-ape yang aku buat.. aku join grunge and aku benci budak hop... sesape yg x puas ati ngan aku sile jumpe aku or contact aku  :   012-2410629 ... aku dalam batch *D aku memang corot ar.. so x yah le koruNk nak rujuk kat aku pasal study nih...

skins.jpg

PeBereT Aku

kat cni aku nak list kan pape yang aku suke

Favorite TV Show: Jake 2.0
Favorite Movie: The Day After Tomorrow
Favorite Music: Heavy Metal
Favorite Book:  Aku x suke bace buku
Favorite Sports Team: smss under 14
Favorite Food: Mom's cook
People I Most Admire: Kurt Kobain [Nirvana}

bald_eagle_searching_md_blk_17556.gif

coollogo_com_57616977.gif

From The Inside

Keyz.. Name Btol aku Raquib Aleem Noorazyze Bin Rahmat Ameen Noorazyze [kibby/kebek].. tempat pertama aku hirop udare segar kat klinik Genga,SeaPark(pj) pade tanggal 31-1-90 dan skaraNg nih aku menetap kat 3551 jLn 18/55 Taman Sri Serdang 43300 Seri Kembangan sLayNgor.. X de coNtact NumBer cuz dah kene CilOk... aku suke waT bende Bodo dan Ceciter aku nak jadi Motor Racer.. Aku tau skarang korang Tgh Gelak bace... Aku suke Makan masakan mAk aku and Pizza  witHout Cheese.. Aku lak suke teguK Coke,Lemon Shake, Jake Daniels . 4 ur information... aku jenis x smaYuNk so korang x yah ar tanyer dah smayuNk Ke bLom.. Aku suke Aprillia and honda 500cc.. Orang paling aku RespeCt Nabi Muhammad (s.a.w) sebab die jenis yang berusaha utk melaksanakan ape yang telah menjadi tanGongJawaB die...Aku dah BerPunye And malas Nak [ + ] Lagi.. KoruNk TakYah Tau la sape walauPun aku tau ade yang dah tau.. aku Fuck Hop and aku GrunGe FollOwer.. i'm not a scycho Just a FreeDom..

welcome.gif

nirvana1.jpg

logo.gif

powered_by_beer_3.gif

hearts.gif